Üretim
Piliç Eti Üretimi
  • Kesim tesislerimiz 7.000 m2 açık 3.500 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuş olup, yurtdışından ithal edilen modern kesim, parçalama ve paketleme ekipmanları ile donatılmıştır.
  • Bütün hijyen ve sanitasyon kurallarının eksiksiz uygulandığı kesim tesislerimiz günlük 36.000 adet piliç kesme ve işleme kapasitesine sahiptir.
     
  • Kesim tesislerimiz bünyesindeki ileri işlenmiş ürün ünitemiz günlük 4.000 kg Piliç Sucuk, Salam ve Sosis üretim kapasitesine sahiptir.
     
  • Otomatik parçalama ve paketleme makineleri ile işlenen ürünler özel tasarlanmış soğuk hava depolarında muhafaza edilir.
     
  • Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sürekli denetimi altında bulunan kesim tesislerinde, veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde İslami usullere göre tek tek elle kesim yapılmaktadır.
     
  • Hammadde temininden ürünün sunumuna kadar bütün aşamalarda,  ISO 9001:2008 kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kullanılmaktadır. Bu sistemler sayesinde bütün gıda güvenliği riskleri ortadan kaldırılmaktadır.
     
  • Dünya kalite standartlarının uygulandığı kesim tesislerimizde her proses aşamasının ve kritik kontrol noktalarının kayıtları da tutulmakta ve saklanmaktadır. Bu kayıtlar sayesinde satış noktalarından ve marketlerden alınan her ürünün ait olduğu piliç, bu pilicin yetiştirildiği kümes ve bu kümeste yedirilen yem ve ilaca kadar geriye dönük izleme yapmak mümkündür.
     
Resimler
Online Ziyaretçi :1 | Bugün :37 | Bugün Çoğul :124 | Toplam Tekil :154294 | Toplam Çoğul:554362 | İp No :54.156.92.243
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları