Üretim
Üretim Sürecimiz

1. Damızlık Yetiştirme ve Yumurta Üretimimiz 

  • Damızlık yetiştirme tesislerimiz 120.000 m2 alan üzerinde kurulmuştur.
  • Tesislerimiz büyütme ve yumurtlatma olmak üzere iki kısımdan oluşuyor.
  • Tesislerimizde en seçkin broiler ırklarından biri olan Ross 308 ve cobb 500 ırkları yetiştirilmektedir.
  • Günümüz son teknolojisinin kullanıldığı tesislerimizde, uzman veteriner hekim ve ziraat mühendislerinin gözetiminde etlik civciv (Broiller ) yumurtaları üretiliyor.
  • Bu tesislerde, Üretilen yumurtalar uygun koşullarda temizlenerek ve dezenfekte edilerek kuluçkahaneye sevk ediliyor. 

2. Etlik Civciv Üretimimiz

  • Kuluçkahanemiz, 6.240.000 Adet yıllık üretim kapasitesine sahiptir.
  • Kuluçkahanemiz,  Hollanda Firması PASS Refarm Firmasından ithal edilen en modern makineler ile donatılmış.
  • Kuluçkahanemizde dünyadaki son teknolojik ekipmanlar kullanılarak üretim yapılmaktadır.
  • Üretimin her aşaması uzman ziraat mühendisleri ve veteriner hekimlerin kontrolü altında tutulmaktadır.

         Kuluçkahanemizde;

  • Damızlık yetiştirme tesislerimizden gelen yumurtalar, Fumigasyon ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçtikten sonra bilgisayar kontrollü gelişim makinelerine yerleştiriliyor.
  • Gelişim makinelerinde 18 gün kalan yumurtalar, transfer bölümüne oradan da çıkım makinelerine alınıyor.
  • Çıkım makinelerinde 3 gün kalan civcivler tek tek sağlık kontrolünden geçirilir ve sağlık olan civcivler yetiştirme kümeslerine gönderiliyor.

3. Yem Üretimimiz

  • Yem fabrikamız yıllık 150.000 ton karma yem üretim kapasitesine sahiptir.
  • 7.000 m2 açık alan 4000 m2 kapalı alana sahip Fabrikamızda en son teknoloji kullanılarak üretim yapılmaktadır.
  • Üretilen yemlerin tamamı kendi çiftlik ve entegre kümeslerimizde tüketilmektedir.
  • Fabrikamızda kullanılan ( Mısır, Vitaminler, minareler, küspeler ve bitkisel yağlar gibi ) hammaddeler özenle seçilerek ve laboratuvarımızda analizleri yapılarak üretimde kullanılmaktadır.
  • Yem Fabrikamızda üretimin her aşaması ziraat mühendislerimiz tarafından kontrol edilmektedir.
  • Fabrika bünyesinde 50 ton/ gün kapasiteli tam yağlı soya tesisi de bulunmaktadır. 


4. Etlik Piliç Üretimimiz

  • Canlı etlşik piliç üretimi şirketimize bağlı olarak çalışan Malatya ve Elazığ bölgesinde bulunan sözleşmeli üretici kümeslerinde yapılmaktadır.
  • Günümüz son teknolojisinin kullanıldığı bu üretim kümeslerinde,  dışarıya tamamen kapalı ve bilgisayar sistemi kontrolü altında üretim yapılmaktadır.
  • Bütün bio güvenlik önlemlerinin alındığı modern üretim kümeslerinde, Üretimin her aşaması uzman veteriner hekim ve ziraat mühendislerinin gözetimi altında bulunmaktadır.
  • Yetişme süresi boyunca uygulanması gereken bütün ilaç ve aşılar uzman veteriner hekimlerin kontrolünde yapılmaktadır.
  • Bu kümeslerde yetiştirilen piliçler,  büyüme sürecine göre, Seher Yem Fabrikasında özel rasyonlarla üretilen yemlerle beslenmektedir.
  •  42 lük büyüme sürecini tamamlayan piliçler, veteriner hekimler tarafından, Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Kanunu’na göre kontrol edilerek kesime alınmaktadır


5. Kesim ve Piliç Eti Üretimimiz

  • Kesim tesislerimiz 7.000 m2 açık 3.500 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuş olup, yurtdışından ithal edilen modern kesim, parçalama ve paketleme ekipmanları ile donatılmıştır.
  • Bütün hijyen ve sanitasyon kurallarının eksiksiz uygulandığı kesim tesislerimiz günlük 36.000 adet piliç kesme ve işleme kapasitesine sahiptir.
  • Kesim tesislerimiz bünyesindeki ileri işlenmiş ürün ünitemiz günlük 4.000 kg piliç sucuk, Salam ve sosis  üretim kapasitesine sahiptir.
  • Otomatik parçalama ve paketleme makineleri ile işlenen ürünler özel tasarlanmış soğuk hava depolarında muhafaza edilir.
  • Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın sürekli denetimi altında bulunan kesim tesislerinde, veteriner hekimler ve gıda mühendisleri kontrolünde İslami usullere göre tek tek elle kesim yapılmaktadır.
  • Hammadde temininden ürünün sunumuna kadar bütün aşamalarda,  ISO 9001:2008 kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kullanılmaktadır. Bu sistemler sayesinde bütün gıda güvenliği riskleri ortadan kaldırılmaktadır.
  • Dünya kalite standartlarının uygulandığı kesim tesislerimizde her proses aşamasının ve kritik kontrol noktalarının kayıtları da tutulmakta ve saklanmaktadır. Bu kayıtlar sayesinde satış noktalarından ve marketlerden alınan her ürünün ait olduğu piliç, bu pilicin yetiştirildiği kümes ve bu kümeste yedirilen yem ve ilaca kadar geriye dönük izleme yapmak mümkündür.

 

SATIŞ PAZARLAMA

  • Dünya kalite standartları ISO: 9001: 2008 kalite yönetim sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği standartları kullanılarak, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilen ürünlerimizi özel tasarlanmış frigorifik araçlarımızla yine sağlıklı ve hijyenik bir şekilde soğuk zincir kırılmadan bayii, market ve satış noktalarımıza etkin bir biçimde ulaştırmaktayız. 
  • Ürünlerimizin tüketiciye taze ve sağlıklı şekilde ulaştırılması Satış ve Pazarlama Departmanımızın sorumluluğundadır.
  • Paketleme aşamasından hemen sonraki bütün aşamalar satış ve pazarlama teşkilatımız tarafından sürekli kontrol edilmektedir. 
  • Bayi ve satış noktaları denetlenerek ürünlerin taze ve sağlıklı olarak tüketicilerin sofralarına ulaşması sağlanmaktadır.


Online Ziyaretçi :3 | Bugün :5 | Bugün Çoğul :38 | Toplam Tekil :324738 | Toplam Çoğul:1116959 | İp No :3.144.48.135
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları