Kurumsal
Hakkımızda


Seher Entegre Tavukçuluk
;

1978 yılında civciv  satışı ile kanatlı sektörüne adımını atan Seher Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı İsmail URUÇ, 1996 yılında doğu ve güney doğu Anadolu bölgesindeki beyaz et tüketicilerine sağlıklı, lezzetli ve taze piliç eti yedirmek amacıyla beyaz et sektörüne girmiştir.

1996 yılında Günde 40 adet piliç kesimi ile üretime başlayan ve her geçen gün üretim kapasitesini biraz daha artıran Seher Tavukçuluk bugün 12,000 ton/yıllık üretim kapasitesi ile doğu ve güney doğu Anadolu bölgesinin en güvenilir beyaz et Üreticisi   konumundadır.

Dünyadaki sektörel değişimi ve gelişimi sürekli takip eden Seher Tavukçuluk bu gelişmeleri kendi bünyesinde de uygulayarak her geçen gün teknolojik altyapısını ve üretim ağını geliştirmektedir.
 
Bugün  Damızlık Yumurta Üretimi,Etlik Civciv Üretimi,Kanatlı Yemi Üretimi,Soya Küspesi Üretimi,Piliç Eti Üretimi ve Satışı,İleri İşlem Ürünleri Üretimi ve satışı faaliyetlerinde hizmet veren tam bir entegre tavukçuluk firması konumundadır.

Kurulduğu günden bu yana temel politikası tüketicinin güven ve memnuniyetini sağlamak olan Seher Tavukçuluk Hammadde temininden ürünün sunumuna kadar ki bütün aşamalarda, ISO 9001:2008 kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini kullanmaktadır. Bu sistemler sayesinde fiziksel, kimyasal ve biyolojik önlemler alınmakta ve üretimin her safhasındaki Gıda Güvenliği riskleri ortadan kaldırılmaktadır.

Müşteri sağlığı ve güveni düşünülerek, Kendi bünyesinde kurulu laboratuarında ve resmi kurum laboratuarlarında sürekli analizler yapılmakta ve üretim kontrol altında tutulmaktadır.
.
“ KALİTELİ ÜRÜN, GÜVENLİ HİZMET, DÜRÜSTLÜK VE İNSANA SAYGI   “ politikasını benimseyen Seher Tavukçuluk, gelişen ürün ve hizmetleri ile daha sağlıklı, daha lezzetli ürünlerinin tüketicilerin sofralarından eksilmemesi için çalışmalarına devam etmektedir.

Online Ziyaretçi :1 | Bugün :66 | Bugün Çoğul :144 | Toplam Tekil :322630 | Toplam Çoğul:1105409 | İp No :107.23.85.179
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları