Tabaklı But
TABAKLI BUT
Bütün karkastan sırt ve göğüs kısmının ayrılmasıyla kalan birleşik durumdaki piliç bacaklarının omurgadan düzgünce kesilerek ikiye ayrılması ile elde edilen üründür. Tabak içinde taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
  • Cinsi
  • Barkod
  • Parça
    Adedi
  • Tabak
    Ağırlığı
  • Raf
    Ömrü
  • Kolide
    Adet
  • Taze
  • 2810923
  • 3
  • 900-1200 Gr
  • 7 gün
  • 9
  • Dondurulmuş
  • 2820681
  • 3
  • 900-1200 Gr
  • 1 yıl
  • 9
Besin Değerleri (100 Gr ürün için)
  • Protein (gr)
  • Yağ (gr)
  • Enerji (Kcal)
  • 17
  • 13
  • 187
Taze ürünleri 0° ile +4°C arasında, dondurulmuş ürünleri -18°C de saklayınız.
Pişirme esnasında merkezi sıcaklık 72°C ye ulaşmalıdır. Dondurulmuş ürünler buzdolabında ya da mikrodalga fırında çözdürülmelidir. Oda sıcaklığında çözdürme yapılmamalı, çözdürülen ürünler tekrar dondurulmamalıdır.
Online Ziyaretçi :1 | Bugün :40 | Bugün Çoğul :55 | Toplam Tekil :322604 | Toplam Çoğul:1105320 | İp No :3.229.122.112
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları