Tabaklı Kanat Pirzola
TABAKLI KANAT PİRZOLA
Kök kanat etinin kemik ucuna doğru pirzola şeklinde sıyrılmasıyla elde edilen üründür. Tabak için taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
  • Cinsi
  • Barkod
  • Parça
    Adedi
  • Tabak
    Ağırlığı
  • Raf
    Ömrü
  • Kolide
    Adet
  • Taze
  • -
  • 12
  • 800-1000 Gr
  • 7 gün
  • 9
  • Dondurulmuş
  • -
  • 12
  • 800-1000 Gr
  • 1 yıl
  • 9
Besin Değerleri (100 Gr ürün için)
  • Protein (gr)
  • Yağ (gr)
  • Enerji (Kcal)
  • 17
  • 13
  • 187
Taze ürünleri 0° ile +4°C arasında, dondurulmuş ürünleri -18°C de saklayınız.
Pişirme esnasında merkezi sıcaklık 72°C ye ulaşmalıdır. Dondurulmuş ürünler buzdolabında ya da mikrodalga fırında çözdürülmelidir. Oda sıcaklığında çözdürme yapılmamalı, çözdürülen ürünler tekrar dondurulmamalıdır.
Online Ziyaretçi :1 | Bugün :36 | Bugün Çoğul :173 | Toplam Tekil :154061 | Toplam Çoğul:553350 | İp No :54.225.16.10
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları