TABAKLI PARÇA PİLİÇ
Bütün piliç But, Kanat, Göğüs, Boyun şeklinde parçalara bölünerek elde edilen üründür. Tabak içinde taze ve dondurulmuş olarak satışa sunulur.
- Cinsi
- Barkod
- Parça
Adedi
- Tabak
Ağırlığı
- Raf
Ömrü
- Kolide
Adet
- Taze
- -
- 5
- 1500–2000 Gr
- 7 gün
- 6
- Dondurulmuş
- -
- 5
- 1500–2000 Gr
- 1 yıl
- 6
Besin Değerleri (100 Gr ürün için)
- Protein (gr)
- Yağ (gr)
- Enerji (Kcal)
Taze ürünleri 0° ile +4°C arasında, dondurulmuş ürünleri -18°C de saklayınız.
Pişirme esnasında merkezi sıcaklık 72°C ye ulaşmalıdır. Dondurulmuş ürünler buzdolabında ya da mikrodalga fırında çözdürülmelidir. Oda sıcaklığında çözdürme yapılmamalı, çözdürülen ürünler tekrar dondurulmamalıdır.