Yemek Tarifleri
Piliç Paprikaş

Piliç Paprikaş

Gerekli Malzemeler;

  • 1 adet doğranmış Seher tavuk göğsü
  • 1 rendelenmiş soğan
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Domates
  • 2 çorba kaşığı un
  • 2 su bardağı su
  • 1 çorba kaşığı margarin
  • Tuz
     

Hamuru İçin;

  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • Tuz
     

Üzeri İçin;

  • Yoğurt
  • Maydanoz
     
     

Yapılışı;

  • Tencerede margarini ve soğanı kavurun.
     
  • Küp şeklinde doğradığınız domatesleri ve tavuğu soğana ekleyin. Kırmızı toz I biber ve tuzu katın.
     
  • Etlerin rengi değişinceye kadar kavurun. 2 su bardağı  ekleyin.
     
  • Tavuk etlerini suyu çekip yağıyla kalana kadar pişirin.
     
  • Yumurta, un ve tuzu bir hamur kabında karıştırın. Kek hamımı kıvamından daha sert bir hamur yapın.
     
  • Bir tencerede bir miktar su kaynatın.
     
  • Hamurdan kaşıkla alın ve kaynayan suya atın. 15 dakika haşlayın.
     
  • Kaynamış hamurları süzerek servis tabağına alın. Ortasına hazırladığınız tavuktu malzemeyi koyun.
     
  • Yoğurt ve ince kıyılmış maydanoz ile servis yapın. 
     
  • Afiyet Olsun.


        
Online Ziyaretçi :1 | Bugün :37 | Bugün Çoğul :118 | Toplam Tekil :154294 | Toplam Çoğul:554356 | İp No :54.156.92.243
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları