Yemek Tarifleri
Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk

Gerekli Malzemeler;

  • 500 gr. Seher Tavuk Kuşbaşı
  • 1,5 çorba kaşığı margarin
  • Soğan
  • Domates
  • 2 su bardağı mantar
  • 1 su bardağı garnitür
  • 250 mi krema (1 kutu)
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
  • Tuz
     

Yapılışı;

  • Soğanları yemeklik doğrayın. Bir tencerede tavuk etiyle birlikte yağda karıştırarak soteleyin.
     
  • Domatesleri rendeleyip tencereye ekleyin. Tuzunu da ekleyin ve karıştırın.
     
  • Tavukları tencereden alarak bir fırın tepsisine yayın. Üzerine mantarı, garnitür ve kremayı ekleyin. Önceden ısıtılmış 18 derecelik fırında 20 dakika pişirin.
     
  • Tepsiyi fırından alın ve üzerine 1 su bardağı kaşar peynirini serpin. Tekrar fırına sürün. Birkaç dakika içinde kaşarlar erir. Kaşarlar eriyince yemeği fırından çıkarın.
     
  • Yanında pilav ya da makarnayla servis yapabilirsiniz. 
     
  • Afiyet Olsun.
Online Ziyaretçi :1 | Bugün :66 | Bugün Çoğul :84 | Toplam Tekil :342035 | Toplam Çoğul:1188427 | İp No :3.145.34.51
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları