Yemek Tarifleri
Pilavlı Soslu Baget
Pilavlı Soslu Baget
Gerekli Malzemeler;
  • 1 paket Seher Soslu Baget
  • 2 su bardağı pirinç
  • 1 çorba kaşığı arpa şehriye
  • 3 su bardağı tavuksuyu
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • Tuz
Yapılışı;
  • Seher Soslu Bagetleri paketinden çıkarıp fırın ızgarada, elektrikli ızgarada veya ızgara tavasında pişirin.
  •  
  • Pirinci ılık suyla yıkayıp süzün.
  •  
  • Tencerede tereyağını eritip şehriyeyi kavurun.
  •  
  • Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin. Üzerine 3 bardak tavuk suyunu ve tuz ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişirin.
  •  
  • Demlenmeye bırakın. 
  •  
  • Pilav ve bagetleri servis tabağına yerleştirip sıcak olarak servis yapın. 
  •  
  • Afiyet Olsun.

Online Ziyaretçi :3 | Bugün :36 | Bugün Çoğul :48 | Toplam Tekil :322600 | Toplam Çoğul:1105313 | İp No :52.205.218.160
Web Tasarım Nazarweb
KAYNAK:Türkiyenin Online Alışveriş Merkezi - Notebook, Laptop Kampanyaları, En Ucuz Dizüstü Bilgisayar Fiyatları, Cep Telefonu, LCD TV, LED TV, Projeksiyon, Televizyon Modelleri, Taksit Fırsatları